Κατασκευή ιστοσελίδας

Στην Chrisgoutzapps αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι υψηλής ποιότητας για την τη σωστή επαγγελματική παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, με Responsive σχεδίαση και φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.

Πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας

Πακέτο Basic

Φιλοξενία ιστοσελίδας και καταχώριση Domain Name

Στην Chrisgoutzapps σας παρέχουμε φιλοξενία ιστοσελίδας και καταχώριση του Domain Name για δύο χρόνια δωρεάν.

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιείται είναι το WordPress. Ένα πολύ εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης. H σχεδίαση του WordPress είναι Responsive για τη σωστή προσαρμογή του σε όλες τις συσκευές (Desktop.Smartphones, Tablet, Smart TV).

Εγκατάσταση θέματος

Εγκαθιστούμε θέμα που είναι εύκολο στη διαχείριση με Responsive Σχεδίαση, φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, με υποστήριξη multilanguage με το πρόσθετο WPML για μελλοντική προσθήκη δεύτερης γλώσσας, δημιουργία πολλαπλών Sliders.

Προσαρμογή θέματος

Προσαρμόζουμε τους χρωματισμούς του θέματος με τα χρώματα της επιχείρισης σας, τα sections που χρειάζονται προσαρμογή και ότι επιπλέον χρειάζεται το θέμα.

Εγκατάσταση προσθέτων

Εγκατάσταση προσθέτου για την δημιουργία φόρμας επικοινωνίας, για την αυτοματοποιημένη δημοσίευση των άρθρων που δημοσιεύετε στο ιστολόγιο της ιστοσελίδας σας στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook.

SEO friendly

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές στο SEO για να φαίνεστε στη πρώτη σελίδα της Google.

Εισαγωγή 10 σελίδων

Στο πακέτο Basic εισάγουμε τις 10 πρώτες σελίδες της ιστοσελίδας σας χωρίς επιπλέον κόστος. Εισάγουμε το περιεχόμενο μαζί με χαρακτηριστική εικόνες(αν υπάρχει).

Γιατί να μας επιλέξετε

Υποστήριξη μέσω Βίντεο μαθημάτων

Συνεχής υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα με άρθρα και βίντεο που αναλύουν με λεπτομέρεια το πως να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας.

Υποστήριξη μέσω Skype

Παρέχουμε την υποστήριξη μέσω Skype σε όλους τους πελάτες  για την ανάλυση που θα χρειαστεί να γίνει είτε για την κατασκευή είτε για την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.

Πάρτε μία προσφορά