Ρυθμίσεις

Οι ρυθμίσεις είναι η ενότητα του WordPress όπου μπορείτε να κάνετε κάποιες  παραμετροποιήσεις όπως για παράδειγμα να αλλάξετε το δικαίωμα εγγραφής χρηστών.

Γενικά

Στην ενότητα των ρυθμίσεων γενικά, έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε κάποιες βασικές ρυθμίσεις όπως τον τίτλο ιστότοπου.

Σύνταξη

Στην ενότητα των ρυθμίσεων σύνταξη, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την αρχική κατηγορία των άρθρων, και να ορίσετε ένα e-mail για την δημοσίευση των νέων άρθρων μέσω e-mail.

Ανάγνωση

Στην ενότητα των ρυθμίσεων ανάγνωση, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες σελίδες θέλετε ως αρχική σελίδα και σελίδα αριστερά ή αν θέλετε στην αρχική σελίδα να εμφανίζονται τα τελευταία άρθρα, επίσης έχει κι άλλες ρυθμίσεις σχετικά με τα άρθρα και τα σχόλια.

Συζήτηση

Στην ενότητα των ρυθμίσεων συζήτηση, έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με τα σχόλια που κάνουνε οι αναγνώστες σας στα άρθρα που δημοσιεύετε.

Πολυμέσα

Στην ενότητα των ρυθμίσεων πολυμέσα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τις διαστάσεις των εικόνων που θα ανεβάσετε στο ιστότοπο σας.

Μόνιμοι σύνδεσμοι

Στην ενότητα των ρυθμίσεων μόνιμη σύνδεσμοι έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε πως θα φαίνεται το URL του ιστότοπου σας.

Απόρρητο

Στην ενότητα των ρυθμίσεων απορρήτου έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την σελίδα πολιτική απορρήτου. Η συγκεκριμένη ενότητα των ρυθμίσεων είναι καινούργια και δεν υπάρχει σε πιο παλιές εκδόσεις του WordPress.

Scroll to Top